Pouzdan izvor zdravlja životinja sa sveobuhvatnim paletom proizvoda

MSD Animal Health je globalna kompanija vođena istraživanjem, koja razvija, proizvodi i prodaje široku paletu veterinarsko medicinskih proizvoda i usluga. U ovom segmentu industrije mi pružamo najinovativniji portfolio, sveobuhvatnu paletu proizvoda u prevenciji , terapiji i kontroli bolesti za sve farmske životinje i kućne ljubimce.

Visoko smo proaktivna, velika i razgranata kompanija sa snažnom, znanstveno dokazanom paletom proizvoda i željom da uvijek sežimo za daljnjim razvojem i napretkom struke i znanosti.

Naši uredi nalaze se u više od 50 zemalja, uspješno smo prisutni na tržištima u preko 140 zemalja i djelujemo kroz mrežu naših tvornica, istraživačkih i razvojnih instituta(R&D) diljem svijeta.

Naš cilj je stvarati vrijednost i pridonositi kontinuiranom napretku naših kupaca. Ukratko, naš cilj je zaslužiti povjerenje naših kupaca svakog dana. Pažljivo slušajući dioničare i postavljanjem zadovoljstva kupaca kao srž poslovanja, osigurali smo inovativne, visoko kvalitetne i iznad svega proizvode i usluge koji uspješno liječe životinja u uzgoju i kućne ljubimce.

Kontinuiranim unapređenjem visokog standarda kvalitete, profesionalnosti i integriteta, naš cilj je da budemo partner izbora veterinara, proizvođača i vlasnika životinje.

Naši proizvodi i usluge ljubimcima i njihovim vlasnicima omogućuju užitak u zajedničkom vremenu i pomoć pri zadržavanju zdravlja životinja u uzgoju kako bi osigurali sigurnu, cjelovitu i financijski isplativu opskrbu hrane.
Za više informacija posjetite našu stranicu http://www.msd-animal-health.com